Måndag


Idag har jag haft en sån där dag me massa möten & telefonsamtal igen, varav ett roligt samtal :)
MIN DATOR SKA INTE LAGAS! Utan jag kommer få ut pengar istället =)
Den skulle kosta 9400 att laga! Dvs dubbla värdet för datorn :)

Idag för första gången har jag fått hjälp av kunnig personal att pröva en riktig Bh dessutom! Mycket intressant må jag säga! Springer ju runt i helt fel storlek jag,  Misstänkte att jag skulle ha 75 D men har haft svårt att få tag på storlekar så har använd 80 C för att få kuporna att räcka till men då har den varit för stor i omkrets.
Idag fick jag bekräftat att jag har tydligen storlek 70 E  Och det har aldrig varit så bekvämt för tuttarna att ha en riktig Bh som sitter som den ska! Så kan verkligen rekommendera att gå till underverket & få hjälp, trodde inte att det skulle vara så svårt med storlekarna som det va, men något nytt ska man lära sig varje dag :)



Kommentarer
Postat av: Madde

Hört mycket bra om om :-) . Skönt att du fått en BH som är bra :)

2010-02-22 @ 21:02:03
URL: http://www.saramadeleine.se
Postat av: marlene

dom e helt underbara på underverket:D även fast det kostar något mer att handla där så är det värt det helt klart:D skoj å se dig idag:D puuuuussss

2010-02-23 @ 22:52:32
URL: http://liasmamma.blogg.se/
Postat av: Mia

usch då, varför är du sjukskriven? Jag ska komma igång på måndag iaf :) ska bli skönt och få rullning på dagarna igen, blir bara sämre av att gå hemma.. tycker jag iaf :S men har varit skönt och vila upp sej. Jag va hem till Mora i helgen, men orka bara träffa familjen... sov mest. Men klart vi måste ses snart :)

Jag har också varit till dem och fått hjälp med storlkear förut :) riktigt duktiga. Gick runt i samma storlek som dej, men jag hade också 70E eller 75DD... men är ju svårt och hitta dessa storlekar. Fan svin dyra är dom också om man hittar. Hoppas du får en trevlig vasalopps vecka hemma i mora då :D Kramar

2010-02-24 @ 13:41:51
URL: http://miaros.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0