Lite träning :)

Jaha då sitter man här i soffan, nyduschad & nyäten efter en vända på gymmet. En timmes T-ball vart det :)
Efter att ha ätit så mycket blåbärspaj som jag ätit skulle jag behövt stanna på gymmet några timmar till, men som sagt konditionen är inte på topp just nu! Förhoppningsvis inom en snar framtid :)

Nu ska jag inta soffläge & kika film här :)


( Lilla Asta e med på bild, det är INTE min hund, men skulle inte ha nå emot att haft henne:P )

Ciao!

The end!?!


Pajen va alldeles för god , den vart inte så långlivad :( 
 Det mesta ligger & jäser i min stackars mage! nerskjöljd med mängder av vaniljsås! HAHA   Idag har jag inge liv!   Är så uttråkad!!          Det är inte så kul att bara gå hemma ändå märker jag!
Vad ska man hitta på tro?! Hmm?

Mängder av blåbär!

Idag har jag & Mats & Tilde åkt tillhemulsjön & myst & plockat blåbär & grillat mackor & täljt barkbåtar ,toppen dag med fint väder & allt ...
Nu väntar bara det tunga jobbet att rensa alla bär! (nästan 4 kg blåbär)  Har en blåbärspaj i ugnen just nu som vi strax ska mumsa i oss :)
Sen blire filmmys :)
Livet e på topp!


Fick en söt båt av min söta karl ;)Flera fina båtar :)Tränat!

Idag har jag vart så duktig & tränat 1 timme :) *stolt* måste va typ 1 månad sen jag tränade sist!  Snacka om att man tappar all kondition när det går så lång tid mellan passen!
Måste skärpa mig!

Ska lägga Tilde nu & slå på en film & sen soooooova!   me trötter :)

Måndag!

Låg kvar ganska länge i sängen idag, skönt att inte behöva kliva upp för att alarmet på mobilen har tjutit, visserligen vakna Tilde tidigare, men satte på lite barnpogram till henne. Vid kl 10 gick jag iaf upp till arbetsförmedlingen. Jag hade riktigt tur för chefen själv satt där idag! Riktigt trevlig kvinna må jag säga!  Vi hade sånt givande samtal och i slutändan gav honm ig själv beslutet att fatta om jag vela ha 2 veckors praktik till eller ej på my sushi?!      Trodde aldrig  mitt liv att jag skulle få så fria händer att själv bestämma? Arbetsförmedlingen brukar ju ha stränga regler!  Men hon förstog väl att man kanske blir lite "uttnyttjad" som praktikant!   Och efter 2 veckor så har man ju visat va man går för, så vill dom erbjuda mig jobb , så visst, men jag tänker inte gå & ha praktik mer. Tjänar nämligen 174 kr efter skatt på att gå & ha praktik! Har slitit som ett djur i 2 veckor! Tycker jag har vart riktigt duktig! Lärt mig enormt mycket.. Timlönen för det slitet är alltå 21, 75 kr timme, de kallar jag SLAVLÖN!   men jag har ju haft skoj & lärt känna nya människor så det har ju inte vart pest & pina om man säger så!   Har ju ätit massa god mat & sånt gratis :)

Ja ja så nu är jag oviss om framtiden?! Blir man erbjuden jobb? Ska jag leta ny praktik? ska man börja plugga igen? Ja" jag vet inte nå vad jag vill bli när jag blir stor!" Vet bara att jag sitter på soffan nu igen & stämplar :)    så lite "semester" är alltid skönt att ha :)

Idag har vi storstädat här hemma, rensat & fixat :)

Imorrn ska vi nog ut & plocka lite blåbär :)

Men ikväll blire nog bara filmmys <3Vart är min sommarvärme?!?!  Vill ju bada mer i sommar!! :)

Helgen som varit...

Idag är det Söndag & helgen har gått alldeles för fort! Men känner mig ganska pigg & utvilad ändå.
Fredagen va lugn. tv, mat & film bara :)

Lördagen va lite folk här & vi kika lite film /musikvideos, poppa musik, umgicks & drack lite vin/öl supermysigt :)

Min praktik är slut nu på "my sushi"  Eller ja, vad jag vet ska jag väl tilläga! Alla som har haft praktik där har ju tydligen fått förlängd praktik, men jag tycker de är fel! utnyttjnig av gratis arbetskraft!    Imorrn är det måndag & jag vet bara att jag ska upp på arbetsförmedlingen & prata lite, sen ska jag väl bli klokare & veta lite mer hur det ser ut framöver!!! Hoppas jag får va lite ledig & söka jobb & inte kastas in i nå nytt direkt! skulle behöva va lite ledig nu känner jag! Sommaren är snart slut & jag har inte hunnit gjort nånting alls!
It sucks!
 Nu ska vi ha filmkväll me massa mys här :)

uppdaterar efter Arbetsförmedlingen imorrn när jag vet va jag ska göra! :)SUCK!

Inget går som jag vill längre, Är så trött & sliten så vill bara lägga mig & sova i hundra år!

Trött & sliten!

Har varken ork eller lust att blogga just nu, är på tok för trött jämt. Det tar verkligen på krafterna att hålla igång så här hela dagarna! Stress från början till slut. Enda rasten jag har är min korta lunchrast & då ska man ju hinna äta lite.. Är iaf inne på min sista praktikvecka så får man väl se va man ska göra nästa vecka då?
Idag har chefen vart med & jobbat & jag har fått slita på. bla stått i kassan idag t.o.m.
Sen har jag bränt mig på riset så jag fått en liten brännblåsa på mitt finger :(
Förstår inte att folk orkar jobba heltid med detta jobb, de e verkligen stress hela dagen & när man kommer hem har man bara lust att lägga sig!

Helgen har iaf vart bra :)

Just nu kikar jag & Tilde på lite Bamse & målar i målarboken, blir tidigt i säng idag känner jag! Hoppas morgondagen blir lite lugnare! Fast då slutar jag inte förens kl 19.30 blir en lång seg dag! men men bara kämpa vidare :)Praktik!

Började min praktik i fredags :) Är på "my suschi"  Trodde aldrig att jag i hela mitt liv skulle sätta in en fot i denna bransch! Speciellt inte på en suschi restaurant!?
Det är väldigt långa dagar!
 Antingen 08.30-17 eller 11- 19.30 det e lite småjobbigt me tiderna!
 Ska va där i 2 veckor till att börja med iaf, sen får vi se va som händer!
De e väldigt slitsamt & stressigt & högt tempo! de e många moment som ska göras för att allt ska rulla på! har inte hunnit me att pröva allt än, men lär mig mycket! Stort plus är att vi äter GRATIS & får göra vår egen lunch, ska kan blanda ihop precis va jag vill!! :) fastna för köttet & kycklingspettet :) gott me varm mat ibland & inte enbart det kalla & råa..
Har snälla & trevliga människor runt mig iaf :)Internet här hemma krånglar stup i kvarten, vart utan hela helgen nu! *morr*
därav har jag inte kunnat uppdatera något alls!

Helgen har inte direkt vart så rolig som den hade kunnat vara!!
Har bara vart hemma iaf, dåligt väder & sånt, inge internet.. Har iaf haft Tilde som sällskap :)

Boy A

Såg denna film igår!  En stark film som väckte mycket känslor hos mig!! Gillade inte hur den sluta! men älskar den ändå! Se den!!!!

Stel stelare stelast!

Jag vakna i morse, stel som en fiskpinne! Ont i ryggen och öm överallt!  Jag har så träningsvärk!!  träna ju dubbla pass på gymmet igår.. Har ju slarvat med träning & kost på senaste samt att jag har rökt ett antal cigaretter på senaste!! FY FY SKÄMMS, dumheter!! Men det har bara tyvärr blivit så, men det ska jag försöka sluta upp med genast!!

Ska försöka ut & röra lite på mig idag med så jag blir av me denna träningsvärk, finns inget bättre än att träna mera när man är så stel tycker jag.

Har ätit lite filmjölk + lite frön till frukost & sitter här & tittar på våra bästa år, va minst ett halv år sen jag såg på den serien!! Massa nya skådisar visst men annar verkar man inte ha missat så mycket!! haha :)

Hoppas ni får en bra dag!!

Ciao!


Helgen!

Har haft en barnledig helg, så vart lite öl & sånt i fredags, Anna Sandra jag & Mats for till Älvdalen en vända :)
 Sen donken & tryckte i mig en hel mc feast & co med plusmeny! :) 
Sen åkte vi alla hem hit & sov!

Lördagen vart lugn, ut & kika lite & sen hade vi filmkväll :) & min kära Annso va med oxå! :)ikväll blire filmkväll igen :D

Sommar & stekhet sol!

I love sommar!! :) sol & bad varje dag & grilla mat & picknic & sedan filmkvällar :)
Blir inte många minuter framför datorn längre! Bor i princip ute i solen :)
Händer inte så mkt just nu bara sol sol lek lek & mys!
10 juli däremot börjar min praktik så softar så mkt det går fram tills dess :)
Ciao igen!

RSS 2.0