Fylleslag!


Igår vart det lite fest här hemma & grannen uppe oxå så full fart på Vasagatan ;) HAHA
Min käre bror va med oxå, inte varje dag man ser han direkt! Skoj hade vi nog, tror jag ;)Ja Midsommardagen 2009 va en händelserik dag på både gott & ont om man säger så!

Idag mår jag som jag gör, men har ändå vart ute & tagit en promenad i solskenet & tycker jag är pigg för min ålder ändå!
Min kära Sandra är iaf här & livar upp mig  :)

Filmkväll ikväll då! :)Update!

Va ju hur länge sen som helst jag blogga nu!

Internet här på gården är helt "off" det kommer & går som det vill verkar det som & lämnar efter sig lite missnöjda "kunder" el va man ska kalla det?? jag & min granne blir galna snart!   Men internet "ingår" ju så fint i hyran, så jag personligen kan inte ringa & klaga hos leverantören utan de blir väl min hyresvärd som får sköta den delen....  
 (Hyr ju privat)

Hmm jag har bara jobbat 3 dagar iaf :(    Va så lugnt denne vecka så de behövdes inget från min sida, ganska tur i oturen för jag vart sjuk häromdagen & känner mig inte helt frisk än...

Jag undrar va man kan göra på midsommar? Har nämligen Tilde så blir ju inge festande men vill ju att hon ska få ha det skoj... Nån som vet om det är nå midsommarfirande i närheten av stan här eller?!??! Hojta till isåfall!

Igår vart de massa mys & en av mina favvoflmer "a walk to remember" :)idag får vi väl se va som händer?!
När kommer sommar hettan tebax igentligen?!?!??!

Ska försöka uppdatera oftare men nu är det internet som sagt som har krånglat till allt!

Tack och hej!

Min nya vardag!

Har lite fullt up just nu, hann inte mer än sluta skolan innan jag skulle komma & provjobba på St:Mikaels hotell, så nu e man där & springer lite samtidigt som jag redan hunnit med 3 möten på Arbetsförmedlingen!  Det ska ringas till F-kassan & de e så mkt just nu! Man ska hinna med träningen & familjen oxå + vännerna!!   Uppdaterar när jag har tid & ork, lite väl mkt just nu....
Tack och hej leverpastej!!


Har tyvärr inte så mkt bilder & skit, i need a camera!

Skolavslutning :)

Idag slutar jag skolan, likaså Sandra & Nina :)   ÅÅÅÅ va jag redan saknar skolan!


HItta ett gammalt kort på mig & Sandra :)

Puss på er!

Nu drar jag..

Nu kommer Nina snart & här sitter jag & Sandra & Tilde & väntar :) Ska till skolan & äta mat & sånt där trevlig.. Får se hur länge de går att stanna me Tilde.. Hittade ju ingen barnvakt så hon får följa med..Ciao så länge :)

En gammal favorit

Mycket bra låt! :)Undrar dock hur det skulle låta om jag & Annso gav oss på denna fina låt. Skulle vi förstöra den tro?!?! :P

Arbetsförmedlingen!Jaha å står man återigen till arbetsmarknadens förfogande!  
Saknar skolan må jag säga..
Hade dock en supertrevlig kille som skrev in mig igen...
Dåligare nyheter är dock att jag har ju bara Alfakassan & det är 11 veckor hanlingstid där nu! dvs hela sommaren!!
Men, man har möjlighet till att få praktik igen!!   Det är stort plus, vet att jag i mina yngre agar hade 6 månaders praktik på videocenter & jag hade skitskoj, men man får usel ersättning för jobbet man gör, jag har tyvärr bara lägsta ersättningen :(
Skulle verkligen behöva ett riktigt jobb me normal lön!  Men vill inte ha nå tråkigt jobb heller så man bara går runt & mår dåligt för de har jag vart med om förr!! Man mår bara dåligt som person då & livet blir jätte tråkigt.

Tråkigt regnväder har vi oxå, suck... Ska ju ha lite "fest" me skolan kl 17  Grilla osv, men blir ju inte lika skoj i detta väder!

Imorrn äre skolavsliutning!!

btw:  Igår va jag & min darling på bio & de va supernice =)  Terminator filmen såg vi & jag gilla den :)STORT P.S  Ni som trodde Prison break va slut efter avsnitt 22 så finns den en snutt till!! som en minifilm el va man ska säga??  Fick reda på det igår!  Så jag kasta mig på datorn, för att se det sista :)

Stilnoct = jag sova?

Vi får hoppas! va nyss till apoteket & löste ut mitt recept!  Och när jag va på vägen så va händer? Det börjar hagla? Helmysko väder må jag då säga!!Hoppas bara att dessa tabletter inte ger mig hallucinationer som dom förra! :P

Happy today!

Idag är en bra dag :) Haft kort dag i skolan idag, började me att skolan samlades i aulan där vi på bildprofilen fick visa upp lite bilder, här är mitt bildspel:


 

Har fotat alla bilder själv & har bara ändrat kontrasten på 2 av bilderna, annars är dom helt orginal!


Sen har jag pratat me en distriktsköterska på tele imorse!  Han skulle försöka fixa ett recept på lite insomninstabletter åt mig så jag får sova! Skulle pröva gå till apoteket & få ut dom efter kl 16. I värsta fall kunde doktorn säga nej eftersom jag inte vart på nå besök nu, men då skulle dom höra av sig..  Men jag måste upp till labbet & ta lite prover som dom hade beställt till förra gången jag fick såna tabletter & de va ändå 5 månader sen!!! Borde dom inte ha hört av sig likxom??


Börjar bli riktigt jobbigt nu.. de svider i mina ögon & dom e så tunga, kroppen är seg.. men ändå kan jag inte sova?? Tror jag är så uppe i varv hela tiden....  Ska iaf gå & träna lite Body pump nu som lunchpass, göra av me lite energi. Ikväll räknar jag med att jag ska få sova!! SOVA SOVA SOVA!!! :)

Tårar...


Dom rinner än.. Såg en sån bra film!! Va dock väldigt ensamt att se den själv :(
Bad day!


Usch blir inge bättre.... AJ!  ååå hate the pain!  Hatar sömnlösa nätter.. ååå ingen ork har man alltså!
Dryyyyyyyyyyyygt!

Återigen en natt me minimal sömn! sovit 2 timmar max! Kan verkligen inte sova längre och de är så drygt! Och tanden blir inge bättre, lär snart gå til tandläkaren!Tandvärk!

Satan va jobbigt det är alltså! kliar i tandköttet & det ömmar & dunkar!! dah! Hatar dessa visdomständer!

Har vart en timme på gymmet & de va riktigt skönt, lite varmt dock!

Nu blir nog bara film mys me Tilde.. Sen har man en lååååång skoldag imorrn & sen sommarfest på dagis. Blir nog själv me Tilde, skulle va skoj att ha nå sällskap med sig!!  Blir en fullspäckad dag!

Hoppas man får sig lite sömn inatt iaf! sover väl max 3 timmar / natt nuförtin!Ciao!

Lite träning!

Nu ska jag va duktig! Tilde & jag ska till gymmet!! :)Vad som händer eftre det vet man aldrig?!?

Tack och hej leverpastej!

Sista skolveckan!

Tråkigt men sant.. Detta år har vartit i särklass bland dom bästa i mitt liv! Trivts jätte bra i skolan & allt :)
Men nu är det slut me allt roligt.. Vet inte nå hur min framtid ser ut för tillfället... Kan ju hoppas att nå skoj dyker upp!
Syns inte här, men se ut som en kräfta :P
Nu ska jag ta en promenix till dagis & hämta Tilde :)

Ciao!

RSS 2.0