Krångel Krångel

Har försökt  ladda upp en bild här nu ett X antal dagar! Men det går inte! Blir ju måttligt irreterad lixom.. Va e det föt fel på bloggen?!
Har varit extremt dålig på att uppdatera bloggen åter igen! Men full rulle just nu, lovar att skärpa mig!! & ska försöka se om jag kan ladda upp bilden vid ett annat tillfälle? men redan försökt ett par dagar nu... Hmm.. helknas!
Ja ja nu ska jag & Tilde ut i solen :=)
Puss & hej

Ang. tröjan

PS för fick fråga vart den svart röd randiga tröjan kommer ifrån & tröjan är köpt förra året på vero moda! :)

SJUK

Så har man varit SJUK ett par dagar då, riktigt jobbiga dagar har det varit :( spytt upp allt som jag intagit. knappr kunnat röra mig.. bara legat som en dödfisk i sängen & mått illa.. men e nu på bättingsvägen iaf :)

Dagens lilla tråkiga outfit

Så här ser jag ut idag & då vet ni det! Hoppas ni får en trevlig dag i detta tråkiga blöta sommarvädret :) Nån som har nå bra tips på vad man kan göra en tråkig Söndag när vädret sviker??


Projekt!

Här har tidigare mitt barbord & min tavla hängt! Men nu ska det bli andra bullar av! Återkommer me bilden den dagen det blir nå förändringar :D ska försöka få till det som jag vill snarast möjligast :D I NEED A HANDY MAN ;)Mora Marknad!

Inte ett dugg kul, alltid lika tråkig & alltid lika få stånd, men det är endå trevligt att nå händer här så :) Har varit ner både fredag & lördag, handlat lite, & Tilde har fått godis & ballong & åkt lite karuseller :)
 
Har ju tyvärr ingen fungerande kamera nuförtiden :( blir bara mobilkort..

Sayan & Kajsa har lekt me dom idag.. Eller ja, Sayan följde me oss på marknaden :)
Tyvärr så är kortet åt fel håll & min dator e helmysko så kan inte vrida det..


5000 MIL!

Jupp nu har min bil rullat över 5000 mil :) Inte så mycket, inte värst intressant heller, men ändå! :)

Jag rider!

kanske överdrev rubriken en smula! Jag red väl inte direkt utan satt mest på en häst bara.  Jag är absolut ingen häst tjej alls.. har väl suttit på en häst 3 gånger i mitt liv! Igår va jag upp på Emmas häst Mazen & det va när vi gick i skolan senast jag va upp på exakt samma häst! men då kastade den av mig! Men som sagt igår vågade jag mig upp på hästen utan sadel & satt på den medans Emma ledde den i hagen.. Sen "jogga" hon me hästen nån meter men då vart jag livrädd & vela bara av! HAHAHA


Tilde rider me :)


MODELLER!

Idag har jag & Tilde & Emma lekt "modeller" & Emmas lilla syster har knäppt kort.. Hon är jätteduktig & har en riktigt bra kamera! VILL OXÅ HA!!! :)
Här är några av alla 200 bilder som togs :
Där fick ni lite smakprover :)

Händelserik vecka!

Denna vecka har det hänt så mkt!!! Orkar inte på nå sätt & vis att ens försöka skriva ner allt.. slänger in några bilder istället från veckan :)
Önskar jag knäppt kort på allt jag gjort!! :D men men
 
 

 
 
 
  
  
 
 
 

Det var bara LITE av ALLT som hänt! :D  Va länge sen jag vart me om så mycket alltså!!

 


RSS 2.0