Nyttigt värre!

precis ätit 2 morötter & 1 äpple.. måste ju orka träna, Valde att äta middagen efter träningen idag.. måste erkänna att jag klämt i mig en liten skål med chips oxå! SKÄMMS på mig!
Nån som är duktig på det där med hur man ska äta beroende på vad man vill ha ut med träning? bygga muskler, bränna fett? äta 2 timmar före? 30 min efter? finns det nån bra sida me info? skulle va tacksam om nån som kan nå vill tala om lite :)
image298

Kommentarer
Postat av: Johanna

Åhh vad gott med morötter, det var länge sen jag åt sist...
Har skickat ett mail till dig!
Kram

2008-02-11 @ 17:07:39
URL: http://myzjojo.blogg.se
Postat av: Lisa

Tja, det är ju alltid en balansgång kalotier in/kalorier ut. Du behöver ligga på plus för att lägga på dej oavsett om det är muskler eller fett. Sen e det alltid bra med högkvalitativa proteiner, lagom långsamma kolhydrater och lagom mycket fett av bra kvalite = dvs omättat och fleromättat* (ca 20-30 energiprocent av kosten). En tumregel är minst 1g protein / kg kroppsvikt, kanske till ocm med 2g om du tränar hårt på hög belastning (t ex styrketrning). Kolla på Kolozzeums kostforum vetja!

http://www.kolozzeum.com/forum/forumdisplay.php?f=5

Lycka till!

**men... det är viktigt att få i sig mättat fett från mejeriprodukter. Studier har visat att (särskilt kvinnor) det underlättar kalciumupptaget oh då blir det lättare att hålla vikten på lååång sikt. Plus att du förebygger benskörhet.

2008-02-11 @ 17:48:39
URL: http://polroger.blogspot.com
Postat av: Ankii

jag äter alltid morötter när jag pluggar :) då låter jag naglarna vara! ;) haha

2008-02-11 @ 18:54:11
URL: http://ankaans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0