Middagstips från mig :)
Först ta fram kycklingen & hugga av plasten!
Sen på me massa kryddor & skit
Sen ser man till att glömma bort att man stoppa i kycklingen iugnen så det blir lite lagomt bränd uppe på! & då vet man att den även e överkokt innuti! Alltså ingen salmonela här inte :)
men en god halv torr kyckling! MUMS!
Återkommer med fler middagstips en annan dag så här mitt i lunchen :)
Sen på me massa kryddor & skit
Sen ser man till att glömma bort att man stoppa i kycklingen iugnen så det blir lite lagomt bränd uppe på! & då vet man att den även e överkokt innuti! Alltså ingen salmonela här inte :)
men en god halv torr kyckling! MUMS!
Återkommer med fler middagstips en annan dag så här mitt i lunchen :)
Kommentarer
Postat av: Angie
Haha, grymt middagstips måste jag säga, fastnade vid huggandet!
Postat av: Kristin
Det ärju faktiskt godast om det är lite bränt :)
Postat av: Malin
mums! gillar också när de e lite bränt. skulle aldrig kunna äta en blodig biff t ex.. bläää!
Fint kök du har då!!
Postat av: Molly
Haha Läckert! :D
Postat av: Caroline
Hahahahaha!!!! asball!!! Man garvar så mycket i din blogg!! Skitrolig!!!
Trackback